Petek Temizleme – Petek Temizleyen Firma

Petek Temizleyen Firma – Petek Temizleme Hizmetleri

Petek temizleme konusunda gelişmiş olan cihazlarımızla petek temizleme konusunda profesyonel bir firmayız.  Kış mevsimine girdiğimiz şu günlerde petek temizleme konusu önemli bir konudur.

Petekleriniz yeterince ısıtmıyorsa kombi servisinizi aramanıza gerek yoktur. Çünkü sorun kombide değil peteklerdedir. Peteklerin üst kısmı sıcak alt kısmı soğuksa petekleriniz ısıtmamaya ve boş yere size fatura borcunun kabarmasına sebep olur. Peteklerde oluşan kireçlenme veya üsteki tortuların dibe çökmesi sonucunda petekleriniz ısıtmamaya başlar.  Ve faturanızın kabarık bir şekilde gelmesine neden olur. Faturanızın kabarık gelmesini istemiyorsanız hemen uzman firmamıza başvurup petek temizliğini yaptırın.  Son sistem cihazlarla peteklerinizi açıyoruz. 7/24 çalışan firmamız her zaman hizmetinizdedir.

İstanbul’ un Tüm İlçelerine Mobil Gezici Ekipler İle Servis İmkanı
İletişim – 0539 451 0741

Petek temizleme
Yorumlar (1)
ve Yorum
  • Nermin Kurtulmuş

    Bu yıl neredeyse her ay korkunç doğal gaz faturaları ile karşılaştık. Kombi petekleri, evi tam performans ile ısıtmadığı için malumunuz biz gazı arttırıyorduk. Hal böyle olunca 400 – 450 lira faturalar ile karşılaştık. Cebimiz yanınca konuyu biraz araştırdım. Ve peteklerin kirli olduğu için ısınmadığını anladım. Sağolsun Erkan Bey ile iletişime geçtik. Şuan çok daha az derece ile daha iyi performans alıyoruz. Günün sonunda evimiz çok daha az fatura ücretine karşılık daha sıcak.